Home

DICHTBIJ HERMAN BROODWEGENS SUCCES NOG TE ZIEN T/M 24 AUGUSTUS

 “It’s all rock and roll, oude tijden herleven.”

20140718_123913

De intieme en unieke tentoonstelling brengt de bezoeker letterlijk ‘dichtbij’ Nederlands enige echte rocker, filmster, dichter en kunstenaar Herman Brood. Enerzijds is de tentoonstelling een ‘Brood-belevenis’. De complete Herman Brood Atelier inventaris is te zien in de staat zoals Herman Brood die heeft achtergelaten op de laatste dag van zijn leven, 11 juli 2001. Daarnaast is er op de tentoonstelling ruimte voor beeldende kunst ter ere van zijn droom: een Brood aan elke muur…

 “Prachtige tentoonstelling met als hoogtepunt het atelier.”

20140718_124221

De tentoonstelling DICHTBIJ, Herman Brood is nog tot en met 24 augustus 2014 te zien. De museumwinkel is geheel ingericht als Herman Brood souvenir shop. Voor alle objecten geldt: op = op!

 

Ferdinand Domela Nieuwenhuis in het tv programma “God in de Lage Landen, EO”

Afgelopen zaterdag 21 juni besteedde het programma God in de Lage Landen van de EO aandacht aan Ferdinand Domela Nieuwenhuis, onderdeel van ons museum. Een aantal scenes zijn gefilmd in het museum.

Uitzending gemist? Kijk hier.

 

Werkzaamheden in het museum

under constructionMuseum Willem van Haren werkt op dit moment aan een grote herinrichting. Sommige zalen zijn daardoor (minder) toegankelijk. Middels tijdelijke presentaties in de voormalige Kunstruimte blijft (bijna) de hele collectie te zien. U hoeft dus niets te missen. Nieuwsgierig naar onze vorderingen. Wij vinden het wel leuk als u over onze schouder komt meekijken! Neem ook eens een kijkje achter de schermen met uitleg. Graag organiseren wij voor u rondleidingen (mede) door één van onze projectmedewerkers. Graag tot ziens in Museum Willem van Haren!

.

Volg ons op facebook en twitter